Güniz Sokak No:22/3 06700 Kavaklıdere, Ankara, TÜRKİYE
Sipariş Hattı +90 (312) 467-1780

Hayatı ve yaşamı olumsuz etkileyen sorunlardan birisi olan romatizma hastalıkları, ekseri nemli bölgelerde hayat süren kişilerde ortaya çıkmakta olan bir hastalıktır ve şifalı bitkilerin romatizma hastalığına büyük faydaları bulunmaktadır. Hayatınızı etkileyen bu rahatsızlıktan kurtulmak için şifalı bitkilerden çare bulmak istiyorsanız işte sizlere romatizmaya iyi elen bitkiler ve bu bitkilerin doğru kullanımı.

Romatizmaya iyi gelen bitkilerin başında zeytinyağı gelmektedir. Zeytinyağı yaklaşık olarak 15 gün boyunca düzenli olarak kullanıldığı zaman romatizma ağrılarını dindirmektedir. Zeytinyağının yanı sıra enginar, domates, kekik ve zencefil de romatizma rahatsızlıklarına bir hayli iyi gelmektedir.

Bedenin hareket olanağını da kısıtlayan romatizmanın hızlı bir şekilde tedavisi için genel tıbbi tedavinin yanında biberiye yağı, elma, eğir kökü, bentin yağı, aspir, kayın ağıcı, kuşburnu, kereviz, okaliptüs ve turp gibi bitkilerin tüketiminde yararlı olur. Bitkisel yöntemlerle romatizma tedavisi için bu önerilerimizi dikkate almanıza fayda var.

 

sagliksiteniz.com